Estrada

Prvi muž Emine Jahović zove se Aladin i ozbiljan je frajer

Prije Mustafa lijepa Emina bila je u braku sa Aladinom Đulovićem..

Emina Jahović - Mondo.rs

U junu 2018. godine popularna pjevačica Emina Jahović stavila je tačku na brak sa turskom pop zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a mnogi ne znaju da iza sebe ima još jedan brak u koji je stupila sa samo sedamnaest godina, a razvela se poslije samo šest mjeseci, piše “Pink“.

Prije Mustafa lijepa Emina bila je u braku sa Aladinom Đulovićem, sugrađaninom iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se priča, tada pobjegla od kuće. Riječ je o njenoj prvoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom sa tada dvadesetogodišnjim Aladinom, od kojeg se razvela samo pola godine kasnije.

Prvi veći problemi nastali su, prema priči njenog bivšeg svekra Rustema, onda kada je Emina izrazila želju da se profesionalno bavi muzikom, što se glavi ove porodice nije svidjelo, budući da je Jahovićku zamišljao kao porodičnu, povučenu ženu koja će se brinuti o mužu i djeci.

Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželjela da bude pjevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svijet. Silno je željela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živjeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pjevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, djeci i porodici – priznao je svojevremeno Rustem za medije.

Poslije Emine našao svoju sreću

Eminin bivši muž Aladin Đulović danas je sretno oženjen, otac je troje djece i ima 44 godine. I dalje živi u Novom Pazaru i ima privatni, porodični biznis – posjeduje šest maloprodajnih objekata, dva magacina i moderan salon za prodaju keramičkih pločica i sanitarija, a kako on izgleda pogledajte u nastavku:

Aladin Đulović – Screenshot

Aladin Đulović – Pink.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh