Svaštara

Rodni list Archieja otkrio je pravu Meghaninu titulu i ime

U dokumentu je otkriveno i gdje je rođen maleni dječak, što su njegovi roditelji i kraljevska obitelj dugo skrivali od javnosti. Riječ je o privatnoj bolnici Portland u Westminsteru u Engleskoj.

No image - Haber.ba

Iako je korona virus glavna tema u svijetu, kraljevska obitelj i dalje puni medijske stupce. Jučer se povodom pandemije narodu obratila kraljica Elizabeta II. (93), a sada su se u središtu pozornosti našle vojvode od Susse*a.

U javnost je procurio rodni list malenog Archieja, sina Meghan Markle (38) i princa Harryja (35), a na njemu je navedeno pravo ime majke.

Iako su mnogi vjerovali da je njezina prava titula vojvotkinja od Susse*a, koju joj je dala kraljica kada se udala za Harryja, Meghan je zapravo princeza.

Na rodnom listu piše – Rachel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva. U dokumentu je otkriveno i gdje je rođen maleni dječak, što su njegovi roditelji i kraljevska obitelj dugo skrivali od javnosti.

Riječ je o privatnoj bolnici Portland u Westminsteru u Engleskoj.

Inače, vojvode od Susse*a službeno su samostalne od 1. aprila. Sami će se financirati, a Meghan se odlučila vratiti glumi.

No, sada je ‘pala’ odluka kako će raditi samo s redateljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti, piše Daily Mail.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh