Estrada

Nakon što se stanje pjevačice pogoršalo: Darko Lazić poslao poruku podrške, opisao svoj oporavak!

Indi Aradinovic prolazi agoniju poslije smanjenja želuca, morala je na još jednu operacuju, a Darko Lazić se oglasio pa joj je uputio podršku i istakao da vjeruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

– Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to- rekao je Lazić.

Pjevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao je i kakva je procedura prije, tokom i poslije operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a ljekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.

– Ja sam radio operaciju u Beogradu. Prije operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smio ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osjećam, sve je u redu, hvala Bogu- rekao je Darko, piše Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh