Estrada

Poslije vijesti da je Mile Kitić uhapšen, oglasio se pjevač: Sa ćerkom sam u kući već 20 dana

mile-kitic

Prekinuo sva nagađanja!

Pjevač Mile Kitić, posle pisanja beogradskih medija da nije poštovao zdravstvene propise i bio za vrijeme policijskog časa u jednom prijestonlčkom hotelu, oglasio se za Kurir i rekao da već više od 20 dana nije napustio svoju porodičnu kuću.

– Nisam napustio kuću više od 20 dana. Osmog marta sam imao nastup, 11. marta sam igrao tenis, i posle toga nisam izašao iz kuće. Poštujem sve zakone i pravila koje je propisala Vlada Srbije. Sa ćerkom sam u izolaciji, čak ni ona ne izlazi iz kuće. Imam ženu koja nam donosi hranu, pa nemam potrebe da izlazi. Nisam bio u tom hotelu. Meni ovako i odgovara da ne izlazim. Imam neke sprave, pa vežbam i odmaram, slušamo muziku gledam televiziju i čitam – rekao je za Kurir pjevač.

Podsetimo, sinoć je u jednom prestoničkom hotelu uhapšeno dvadeset osoba, među kojima su bili Dragiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, sin i snaja, kao i fudbaler Aleksandar Prijović, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh