Estrada

Đaniju prijeti višegodišnja kazna zatvora zbog kršenja policijskog časa: Saslušan danas u policiji

Uh, ovo mu nije trebalo…

Pjevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana Trajković, njihov sin Miloš i njegova djevojka, kao i pjevač Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović, uhapšeni su juče u jednom beogradskom hotelu zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vrijeme epidemije iz člana 248 kz, a navodno su Đani i njegova porodica, nešto posle 14 sati dovedeni na saslušanje,prenosi Kurir.

Đani i njegova porodica, Mitar Mirić i Aleksandar Prijović zadržani su navodno u pritvoru. Zadržavanje traje 48 sati, a Đani, njegova supruga Slađa, sin Miloš i snaja Nina danas su dovedeni na saslušanje kod tužioca.

Oni su se, inače, nalazili u odvojenim jedinicama u pritvoru, saznaje “Blic” od izvora iz Trećeg osnovnog tužilaštva na Novom Beogradu.

Navedena lica su, podsjetimo, juče zatečena u jednom beogradskom hotelu u lobi baru, oko 15.00 časova, gdje im je služeno piće.

Policija je prilikom kontrole sprovođenja zdravstvenih propisa na Novom Beogradu zatekla osumnjičene zajedno u društvu, iako je naredbom Vlade Republike Srbije zabranjeno okupljanje na javnim mestima u zatvorenom prostoru. Protiv svih njih podnete su krivične prijave.

Za ovo dijelo je zaprijećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh