Estrada

Jessica Alba, Julia Roberts i Jennifer Lopez u izolaciji: Slavne ljepotice pokazale kako izgledaju bez trunke šminke

Jessica Alba, Julia Roberts i Jennifer Lopez samo su neke od mnogih slavnih osoba koje su svojim primjer i porukom da ostanemo doma dale svoju podršku borbi protiv pandemije koronavirusa.

Jessica Alba, Julia Roberts i Jennifer Lopez - Instagram

Mnoge su slavne ljepotice koje su ostavljale bez daha u svojim izdanjima na glamuroznim događanjima, uskočile u kućne outfite te se sklonile u svoje domove kako bi se smanjilo širenje koronavirusa od kojega i u SAD-u obolijeva sve više ljudi.

Jessica Alba, Julia Roberts i Jennifer Lopez samo su neke od mnogih slavnih osoba koje su svojim primjer i porukom da ostanemo doma dale svoju podršku borbi protiv pandemije koronavirusa.

Već ranije su i Miley Cyrus, Lady Gaga i Gwyneth Paltrow sve pozvali da se izoliraju i na taj načini spriječili širenje virusa koji je promijenio svakodnevicu ljudi širom svijeta.

Jessica Alba, uspješna glumica i poduzetnica koja stoji iza kompanije Honor dane u izolaciji koristi družeći se sa svojih troje djece i suprugom Cashom, a na Instagram je postavila fotografiju sa svojim kćerkicama bez trunke šminke.

Ni Julia Roberts, po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu, pokazala je svojim fanovima kako izgleda bez make upa, frizurom ‘za po doma’ i s dioptrijskim naočalima. Iako nije bila u glamuroznom izdanju, Julia je po ko zna koji put dokazala kako svojom ljepotom može zasjeniti i puno mlađe showbizz kolegice.

Jennifer Lopez kojoj bi doista rijetko ko dao 50 godina, sve je oduševila svojim no make up izdanjem.

Slavna glumica, pjevačica i poduzetnica već je ranije na svojem Instagram profilu pokazala kako krati vrijeme u svojem domu družeći se sa svojom djecom Emme i Maxom, piše “tportal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh