Estrada

Jelena Karleuša objavila snimak kao demant porodičnog nasilja

Jelena Karleuša navodno je prijavila jučer u 18 sati supuruga Duška Tošića za porodično nasilje, što je pjevačica potom oštro demantovala na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša - Instagram

Kao dokaz da su odnosi među supružnicima u redu, Karleuša je objavila snimak sa Duškom iz porodičnog doma.

Tošić se priključio svjetskom izazovu (#StayAtHomeChallenge) u kojem sportisti žongliraju rolnom toalet papira nakon čega izazivaju jedni druge, piše “Espreso“.

Da Jelena snima Duška, jasno je jer se na snimku čuje njen glas koji mu govori ‘izvoli’ kao znak kad da startuje sa žongliranje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh