Estrada

Severina očajna: Nije dozvolio ni da mi moje dijete mahne kroz prozor

Došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla, napisala je Severina

Pjevačica Severina Kojić i dalje bije bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koje joj je oduzeto krajem prošle godine.

No, u jeku pandemije koronavirusa, pjevačica je otkrila da joj se sin nalazi u izolaciji zbog očevog poslovnog puta u Austriju, o kojem je Milan Popović nije ni obavijestio.

Svoje očajanje podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

– Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio da ovdje provede cijelu sedmicu, a kako bih sina vidjela barem u sudskim određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 saati, kao i sljedećeg vikenda od subote, koji je moj. Pristala sam ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja koje prenose razni tabloidi.

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje punih pet dana nije vidjelo majku. Nije mi dopustio u subotu. U nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me nije obavijestio. Kako sam od tada u međuvremenu dva puta bila sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku.. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… – napisala je Severina, prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh