Estrada

Pametna odluka princa Harry i Meghan Markle: Malenog Archieja ostavili u Kanadi zbog straha od koronovirusa

Meghan Markle i princ Harry bili su na udaru javnosti zbog svoje odluke da sinčića Archieja ostave u svojoj unajmljenoj vili u Kandi, dok oni obavljaju posljednje dužnosti u Britaniji.

No image - Haber.ba

Kritike su pljuštale sa svih strana, no izgleda da je odluka bila i više nego opravdana

Prije nekoliko dana, kada su se Meghan Markle i princ Harry vratili u Veliku Britaniju na oproštajnu turu, mnogi su im zamjerili što su sinčića Archieja ostavili u Kanadi. Prozivali su ih da su to učinili iz inata prema kraljevskoj porodici, kako bi kraljicu i ostale članove udaljili od malenog nasljednika, no u međuvremenu je otkriven pravi razlog.

‘Odluka da Archie ostane u Kanadi, ne iz neke zle namjere, kako se pokušalo prezentirati, već zbog zabrinutosti globalnog zdravstvenog stanja uzrokovanog koronavirusom’, otkrio je novinar Bryony Gordon, jedan od onih koji je bio prisutan na posljednjem prijemu Meghan Markle u Buckinghamskoj palači.

‘Načuo sam kako Meghan razgovara s jednom poznanicom na prijemu i objašnjava da nije bilo nikakvog lošeg nauma u tome svemu, niti je željela 10-mjesečnu bebicu maknuti od Harryjeve strane porodice. Istaknula je da je to bila čista logika, da se u ovoj situaciji tako mala beba ne vodi na tako dalek put na tek nekoliko dana, dok bi oni ionako po cijele dane obavljali protokolarne dužnosti’, dodao je.

Doznalo se osim toga da brižni roditelji svog malenog sinčića svakodnevno gledaju putem video poziva te su u redovitom kontaktu s dadiljama kojima je prepušten na brigu, piše “tportal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh