Estrada

“Jelena mi je pred smrt poslala jednu sliku, bila je povijeđena” – Svjedočila sestra ubijene pjevačice

Suđenje Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo srbijanske pjevačice Jelene Marjanović održano je danas u Višem sudu u Beogradu, gdje su svjedoci iznosili iskaze.

Zoran Marjanović i Jelena Krsmanović - Telegraf.rs

Pred sudom je danas svjedočila Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene.

Ona je rekla kako je Jelena mnogo voljela Zorana i kako ga je uvijek branila, čak i onda kada bi je on iznervirao, nije se svađala sa njim.

Rekla mi je u vrijeme dok joj je majka bila u bolnici da ne može više da izdrži pritisak u kući – posvjedočila je Teodora.

Dodala je i kako joj je Jelena poslala fotografiju povrijeđene ruke.

Udarila su je, kako je rekla vrata od gepeka dok je pokušavala da promijeni gumu. To se poklapa sa izjavom Zorana Marjanovića, a to objašnjava otkud tragovi krvi njegove supruge Jelene Marjanović u “mercedesu” kojim su se dovezli na nasip prije nego što je ubijena.

Osim Teodore svjedočili su i ljudi koji su se tog dana našli na nasipu: Radosava Marinković, Dragan Prvulović, Milan Radić, Aleksandar Knežević.

Svi oni su tog dana vidjeli Zorana i Jelenu i Janu kako su došli na nasip.

Suđenje se nastavlja sutra. Očekuje se da među ostalim svjedocima budu i Zorica Gemović, Jelenina frizerka i Lenka Janina dadilja.

Podsjetimo, optuženi za krivično djelo teško ubistvo je Jelenin suprug Zoran Marjanović, kome je zaprijećena kazna zatvora do 40 godina zatvora. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mjesta zločina bila je i njihova maloljetna kćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh