Estrada

Meghan Markle zablistala u Londonu

Nakon preseljenja u Kanadu, Megan Markl i princa Harija rijetko možemo videti u javnosti.

No image - Haber.ba

Međutim, to nije loša vijest, jer smo uzbuđeni svaki put kada njihove fotografije osvanu u medijima i na društvenim mrežama. Vojvotkinja od Sase*a sada još pažljivije bira svoje odjevne kombinacije, jer očigledno želi da zadrži titulu dame od stila. Ukoliko želite da vidite kako je izgledala tokom prvog pojavljivanja u Londonu nakon odluke koja je uzburkala javnost, ostanite sa nama i u nastavku, piše “City magazine“.

Nismo sigurni kako sada treba oslovljavati ovaj par, da li je dovoljno reći Megan i Hari, ali sigurni smo da i dalje privlače pažnju gde god da se pojave. Tako je bilo i prethodne večeri kada su posjetili jedan događaj u Londonu. Kiša je učinila da fotografije djeluju romantično, a njih dvoje zaljubljeno i sretno.

Megan je ponijela usku plavu haljinu, koju je kreirala Viktorija Bekam, a uz nju jednostavne crne salonke. Prema reakcijama na Instagramu, Megan je i ovoga puta održala lekciju stila, a u stopu je prati suprug u elegantnom teget odijelu. Osmijesi i fotografije govore više od riječi, te vidimo da su i te kako uživali, i nadamo se da će nastaviti da nas prijatno iznenađuju i u budućnosti.

Meghan Markle – Whowhatwear.co.uk


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh