Estrada

Godina od smrti Divne Karleuše: Jelenin gest tjera suze na oči

Danas, 03. marta se navršava godinu dana kako nas je napustila istaknuta radio voditeljica i novinarka Divna Karleuša.

Jelena Karleuša - Blogspot

Divna je majka popularne srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, a njih dvije su dugo krile tajnu da je vodila bitku sa opakom bolešću, piše “Express tabloid“.

Moj anđele – napisala je Jelena uz opis dirljive fotke, i time sve raznježila.

Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je tada počela. Najveću podršku tokom teške borbe pružala joj je kćerka Jelena Karleuša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Moj andjele… 3.3

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ni Divna ni Jelena nisu željele pričati o bolesti s kojom se Divna borila, pa je javnost za njenu borbu sa kancerom saznala tek nakon njene smrti. Jelena je često isticala da je sve što je postigla, postigla upravo zahvaljujući majci. Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka “Radio Beograd”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh