Estrada

Bosanac stojeći aplaudirao maestralnoj Kruševljanki: “Ti si pobjednik ovog takmičenja ako tako nastaviš”

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstavila se Valentina Kuzmanović iz Kruševca koja je u timu Marije Šerifović. Otpjevala je pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi” Tereze Kesovije i “Favorito” grupe “Hurricane”.

Valentina Kuzmanović - Prva.rs

“Ti si pjevanjem druge pjesme koja je u originalu autotune pokazala da je zanat i vještina apsolutno najskuplja stvar na svijetu. Ti si pobjednik večeras da ja to riječima ne mogu da pokažem. Svim autotjunerima odavde poručujemo da to može da se pjeva sa beskrajnom lakoćom”, rekao je Đorđe David.

I Jelena Karleuša se složila da tu pjesmu bilo teško otpjevati iako misli da nije baš takmičarska.

“Ti si pobjednik ovog takmičenja ako ovako nastaviš”, rekao je Bosanac i ustao da joj aplaudira, piše “Prva“.

“Krije se u Valentini svašta nešto. Beskrajno me raduje što ove godine imam u timu nju i možda još jednu djevojku koje su fantastične kad je pop muzika u pitanju. U njoj se krije jedna zvijerka tako da ću ja raditi na tome maksimalno da to raste i bude što veće i što bolje. Bravo”, rekla je Marija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh