Estrada

Kojoj pjevačici Saša Popović predviđa blistavu budućnost

To je otkrila sama pjevačica kada je u jednom intervjuu.

Saša Popović - Kurir.rs

Dok obično Tanju Savić svrstava među pjevačice čija ga je karijera najviše razočarala, s obzirom na to da je očekivao mnogo više, Saša Popović ističe u prvi plan Milicu Todorović, kada je riječ o nekadašnjim učesnicama “Zvezda Granda”.

Milica Todorović – Kurir.rs

To je otkrila sama pjevačica kada je u jednom intervjuu govorila o mogućnosti da organizuje prvi veliki solistički koncert u Beogradu, piše “Express tabloid“.

Mene Sale Popović godinama unazad tjera da napravim koncert u ‘Sava centru’, a njegove riječi su: ‘Mico, budi ti prva koja će to da napravi jer si ti prvi ženski pobjednik i nekako zaslužuješ da napuniš taj prostor’ – ispričala je Milica, podvlačeći da je riječ samo o pjevačicama, budući da je to Darku Laziću i Milanu Topaloviću Topalku već pošlo za rukom.

Ja uvijek budem skromna kada mi to kaže, zbog čega se inače moja majka mnogo nervira, pa mu kažem: ‘Potrebno je da snimim još pjesama’ – dodala je Todorovićeva, ali je ipak naposlijetku zaključila:

Mislim da je red da napravim jedan takav koncert.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh