Estrada

Severini zet oteo sestričinu

Taj dečko se dvije godine zabavljao sa njenom sestričinom i sve je bilo u najboljem redu dok nisu iskrsli prvi problemi, koji su kulminirali teškim optužbama

Severina Kojić - Blogspot.com

Porodica Severine Kojić prijavila je bivšeg zeta za otmicu njene sestričine. Naime, taj nemili događaj desio se još prije dvije godine. Kada je pukla ljubav između okrivljenog i rođake pop zvijezde, nastao je haos.

On je od te djevojke tražio da mu vrati 30.000 eura, a pošto Severinina sestričina to nije učinila, odlučio se za drastičan potez – oteo ju je i u jednom hotelu u Zagrebu držao je zatvorenu tri dana, piše “Kurir“.

Kako neposredno saznajemo, Severinina porodica bila je uplašena jer joj je taj dečko prijetio pištoljem, zbog čega je i policija morala da interveniše. Na sreću, djevojci nije fizički naudio, ali je pretrpjela veliki stres nakon tri dana straha.

Kada se incident završio, on se požalio da ga je Severinina porodica prijavila za otmicu i krivicu prebacio na Kojićkinu rođaku, koja mu je ostala dužna ogromnu svotu novca.

Inače, Severinin bivši zet je odranije poznat organima reda u Zagrebu jer je pjevačica protiv njega već podnosila krivične prijave zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i nelegalnim poslovima.

Snaja Dragana Kojića Kebe prijavila ga je za hakovanje računara iz kojeg su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje su prošle zime završile na svim naslovnim stranama.

Podsjetimo, riječ je o škakljivim slikama na kojima pjevačica leži go*a u krevetu i dok pere zube u kupatilu takođe bez odjeće. Severina je, prema riječima našeg izvora bliskog pjevačici, poludjela kada je saznala da ju je bivši zet izdao, a nakon toga je pokušao i da naudi i kćerki njene sestre za koju je veoma vezana, navodi “Kurir“.

Ta veza je trajala dvije godine, tokom kojih je sve bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema između porodice Vučković i tog tipa, nakon čega ih je sve držao u šaci. Njena sestričina je poludjela zbog svega što se desilo jer nije mogla da povjeruje da bi je dečko izdao.

To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da s njim nema šale. Za sada je nepoznato šta se dalje dešava sa procesom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh