Estrada

Kate “potkačila” Meghan, ovo će joj teška srca oprostiti

Supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, izjavila je nešto što mnogi smatraju da je upućeno upravo princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su prije nekoliko sedmica napustili kraljevsku porodicu.

No image - Haber.ba

Vilijam i Kejt odmah su pokazali dijete fotoreporterima nakon porođaja, dok to nije bio slučaj sa Megan i Harijem, piše “Srpskainfo“.

Njih dvoje su sačekali nekoliko dana i tek onda pokazali sina Arčija. Upravo to je, smatraju mnogi, povod za novi razdor.

Vojvotkinja od Kemrbridža je, naime, u intervjuu koji je nedavno dala za ‘Happy Mum, Happy Baby’ otvoreno istakla kako joj nimalo nije bilo prijatno da odmah nakon nekoliko sati od porođaja izađe pred kamere i pozira foto-reporterima. Ali je i te kako sa druge strane svjesna, da je to njen bitan dio u životu kraljevske porodice, piše “Blic“.

– I Vilijam i ja bili smo vrlo svjesni činjenice da je to nešto zbog čega su svi uzbuđeni – priznala je Midltonova.

– To što smo mogli da podijelimo taj osjećaj radosti i zahvalnosti sa javnošću bilo nam je veoma važno.

Mnogi su prokomentarisali kako su ove njene riječi bile upućene Hariju i Megan, koji svog sina nisu odmah prikazali javnosti i tako pokazali nepoštovanje cijeloj Engleskoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh