Estrada

ZBOG OVOG KANDIDATA PUKLO PRIJATELJSTVO JELENE I MARIJE, NIJE SPUŠTALA TON KOLIKO JE BILA BIJESNA! Rekla mu samo jedno, PRODUKCIJA U ŠOKU!

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstvio se Aleksandar Misojčić koji je u timu Ane Bekute.

On se predstavio pjesmama “Putnička” Dženana Lončarevića i “Tanana” Željka Joksimovića. Žiri je sve vreijme komentarisao kako je lijep i kako se odlično slika, a Mariji se izgleda nije baš dopalo njegovo pjevanje pa je pokušala da zakopča do čela svoj žuti prsluk.

Njegov nastup žiri je nagradio sa četiri “da” koje je dobio od Bosanca, Snežane, Đorđa i Viki.

“Nije prošao direktno ali sladak je. Šta hoćete”, pravdala je Viki svoju odluku. Marija se iznervirala i rekla kako se nije sastavio i nije dobro pjevao ni prvu ni drugu pjesmu. Ona je dodala da nije fer što su djevojku koja je pjevala dobro izbacili.

“Daj bre pjevao je obe pjesme falš nije se sastavio”, nastavila je Marija da protestvuje.

“On je meni bio interesantniji i bolji mi je da ga gledam i da ga slušam. Ona mi je bila dosadna”, rekla je Viki. Snežana je rekla da je dala glas u ime produkcije da bi imali priliku u baražu da ga vide jer si vrlo interesantan, ali je pjevao užasno. Saša je rekao da se slaže sa Snežanom.

“Nema pojmaaa”, rekla je Marija.

“Na sceni si fantastičan. Ti si pop senzacija, prava zvijezda. Nijedan muškarac na javnoj sceni ne može da ti priđe po scenskom nastupu i pokretu, šmekerskom stavu i igranju. Marija je u pravu da nije zaslužio glas na osnovu pjevanja li što se scene tiče nije u pravu”, rekla je Jelena, a za to vrijeme Marija je počela da reži i uplašila je.

Ana je rekla kako je spustio tonalitet u odnosu na probu, a u drugoj je njoj bio odličan, prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh