Estrada

Ponovo u centru pažnje: Melanijin modni odabir sve je oduševio

Atraktivna prva dama rođena u Sloveniji po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama, a tajna njenog stila je u ženstvenim outfitima koji su klasični no uvijek s nekim zgodnim detaljem.

Melania Trump - Novi.ba

Elegantna Melania održala je govor na događanju pod nazivom ‘Governors’ Spouses’ Luncheon’ u Plavoj sobi u Bijeloj kući, a sve oči ponovo su bile uprete u zgodnu 49-godišnjakinju u još jednom očaravajućem izdanju. Bivša manekenka izgledala je bez greške u impresivnom kaputu-haljini s potpisom prestižne italijanske kuće Gucci, piše “Hayat“.

Kaput-haljina od vunene tkanine inspirirana modom 70-ih s efektnim džepovima, retro kragnom i remenom s prepoznatljivim ‘GG’ znakom, naglasio je vitki struk lijepe prve dame. Držala se i svog prepoznatljivog beauty stila: kosa stilizirana u blagim valovima, smokey eyes i nude ruž za usne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh