Estrada

Rasta u vezi s učesnicom “Zvezda Granda”: Ona nije imala lijepo mišljenje o reperu

Prvo su se među njima javile simpatije, a potom i emocije

Stefan Đurić Rasta - Expressmag.ba

Stefan Đurič Rasta Rasta nije više sam. Čim je čuo da njegova bivša supruga Ana Nikolić, navodno, ima dečka, koji joj je mijenjao bravu na vratima, reper je odučio da pronađe djevojku.

– Da je slab na pjevačice, svjedoči činjenica da je već neko vrijeme u vezi sa mladom, atraktivnom učesnicom “Zvezda Granda” Lenom Čolak, ali svoj odnos kriju od javnosti kako njeni roditelji ne bi saznali s kim je njihova kćerka u vezi. Lena u početku nije imala lijepo mišljenje o Rasti, ali to su sve bile predrasude. Mislila je za njega da je nafurani reper koji se hvali skupom garderobom i lagodnim životom. Izluđivao ju je zato što ima osiguranje, koje ga svuda prati i mislila je da je on još jedna u nizu umišljenih zvijezda – kaže izvor za “Alo“, koji je dobro upućen u ovu vezu.

Kad je Lena postala dio tima produkcijske kuće čiji je Rasta već bio član, njeno mišljenje o reperu se promijenilo.

– Stjecajem okolnosti, njihovi susreti postali su učestali, kao i zajednički nastupi, na kojima su se bolje upoznali. Prvo su se među njima javile simpatije, a potom i emocije .

Dodaje da su nedavno zajedno bili na jednoj privatnoj proslavi u Cirihu, gdje se nisu skrivali, već su pred svima razmjenjivali nježnosti.

– Lenini roditelji sigurno ne bi podržali vezu s Rastom, jer je razveden i ima dijete, a i zbog loše reputacije koja ga u medijima prati. S druge strane, Rasta ni s Anom Nikolić nije želio da se eksponira, a sad želi još manje s obzirom na to da ima kćerkicu – završio je izvor.

Dok Đurić nije bio dostupan za komentar povodom ovih saznanja, mlada pjevačica bila je i više nego zbunjena.
– Nemam komentar – rekla je s osmijehom.

Kad joj je rečeno o kakvim je saznanjima riječ i da postoji potvrda o njihovom zajedničkom putovanju i nastupu, mlada pjevačica kroz smijeh je rekla – Ima tu nekih poklapanja, ali ja, zaista, ne želim da komentiram svoj privatni život i uopće ništa o toj temi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh