Estrada

Šuška se šuška: Nakon smrti muža, popularna Tajči ponovo ljubi

Čak i oni koji tada nisu bili rođeni rado pjevaju pjesmu “Hajde da ludujemo”, kojom je Tatjana Kameron, na našim prostorima poznata kao Tajči, 1990. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji.

Tajči - Screenshot

Ovaj nastup ju je, uz neosporan talenat, učinio jednom od najvećih jugoslavenskih zvijezda, ali, Tajči je odlučila da svjetla reflektora zamijeni američkom svakodnevicom. Iz rodnog Zagreba je spakovala kofere i preselila se u SAD, gdje i danas živi sa svojim sinovima.

Tatjana se u jednom periodu života suočila s gubitkom supruga, a hrvatski mediji pišu da je dvije godine nakon ovog gubitka utjehu našla u zagrljaju američkog muzičara Davida Langleja.

Tatjana je ove glasine samo dodatno podstakla nakon što je na Fejsbuku objavila pjesmu koju su zajedno snimili uoči Dana zaljubljenih.

Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude neko ko jako dobro poznaje bol, jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas treba pustiti da tugujete. David, hvala ti – napisala je ona ispod njhiove zajedničke fotografije, piše “Azra“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh