Estrada

Princu Williamu laknulo zbog Harryjevog odlaska, viđat će se samo za praznike

Članovi britanske kraljevske porodice, braća Wiliam i Harry, viđat će se tokom praznika, ali njihove supruge nisu u dobrim odnosima.

Prinčevi William i Harry - ABCnews.com

Sedam dana nakon što su mediji prenijeli vijest da je Kate Middleton u panici zbog odstupanja princa Harryja i Meghan iz kraljevske porodice, konačno znamo u kakvom su odnosu Harry i William. Prema pisanjima časopisa People, njihov odnos je bolji nego što se moglo očekivati, što je sjajno, jer izvori tvrde da odnos između Kate i Meghan nakon odstupanja ne može biti gori.

William i Harry su i dalje u svađi koja je počela u novembru 2018. godine kada su se glasine o Kateinom i Meghaninom neprijateljstvu počele širiti brzinom svjetlosti. To je bilo veoma intenzivno vrijeme i definitivno je napravilo razdor među braćom. Nakon što su Meghan i Harry odstupili u januaru, činilo se da stvari ne mogu biti gore od toga. Bliski prijatelji kraljevske porodice su izjavili za medije da se braća sigurno nisu rastala prijateljski, ali da je obojici laknulo što se agonija konačno završila, prenosi “Cosmopolitan”.

Ovo naravno ne znači da je William sretan što je Harry otišao ili da je Harry presretan što se morao preseliti kako bi on i njegova žena pobjegli od progona medija, ali izgledaju zadovoljni svojim izborom. Možda Harry i Meghan nisu dobro razmislili o svim opcijama, ali su htjeli biti sretni. Ko ih može kriviti za to, objašnjava porodični prijatelj.

Nadamo se da će selidba i vrijeme koje će provesti daleko od reflektora zbližiti kraljevsku porodicu da će barem praznike provoditi zajedno, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh