Estrada

NIKAD NISAM IMALA DEČKA, SAMO MUŽEVE! Nataša otkrila ko ju je prvi vjerio, a onda i da li je neki brak MOGAO DA JOJ USPIJE!

Nataša Bekvalac prisjetila se djetinjstva gostujući u jednoj emisiji, pa nasmijala sve kada je na pitanje o prvom dečku rekla – da dečka nikad nije imala, već samo muževe. Međutim, ubrzo zatim je i zaintrigirala priznanjem da ju je izvjesni Petar prvi pitao da se uda za njega, i to u školici.

“Ja nikad nisam imala dečka, ja sam uvijek imala muževe! Ako ćemo dečka, kao dečka, to je bilo još u školici. Sjećam se tog skandala, išla sam u zabavište i moja mama je dobila poziv da je napravljen skandal, jer je Petar ukrao bakin prsten. Petru sam se ja dopadala, on se dopadao meni, ali ja sam mu rekla da mi ne možemo tako kao ostali, već da bismo mi bili momak i djevojka da on mora mene da vjeri. To se ništa nije promijenilo ni do dana današnjeg, upalilo je prvi put. Onda je Petar mučenik otišao kući i vjerovatno otvorio sef i uzeo porodično nasljeđe, što je baka dala njegovoj mami i tako. Oni su vidjeli da je prsten nestao, a prsten je bio kod mene i morala sam da ga vratim. To su nesrećne ljubavi od samog starta. Petar sada vjerovatno ima više sreće nego sa mnom”, ispričala je u Amidžiju Nataša.

Malo zatim, pjevačica je zaigrala još jednu igru, te nastavila da otkriva detalje iz privatnog života.

“Ja sam to već jednom pričala… U pitanju je Hanin otac. 24 časa (smijeh)” ponovila je Nataša, upitana o tome koliko je najmanje prošlo od nekog njenog upoznavanja do prvog s*ksa.

S druge strane, kada ju je Ognejn pitao da li misli da je neki brak mogao da joj uspije, rekla je kratko:

“Pa, nijedan, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh