Estrada

KARLEUŠA BACILA BUBICU I NAPUSTILA ZG! Bosanac joj se rugao zbog SUZA, a Jelena mu sočno uzvratila

U Zvezdama Granda nikada nije mirno, a atmosfera u žiriju je sve usijanija kako odmiče takmičenje. U poslednjoj svađi Jelena Karleuša je bacila bubicu i napustila snimanje.

“Dragi moji, možete da čujete ove komentare koji su suvisli i zlonamjerni prema meni. Sramota”, poručio je Dragan Stojković Bosanac svojim kandidatima, aludirajući na to da su kritike članova žirija na račun takmičara zapravo usmjerene na njegovu adresu.

“U sljedećem krugu od mene dobiti glas nećeš ako to ne ispraviš”, poručila je, sa druge strane Marija Šerifović jednom od kandidata Jelene Karleuše, na šta joj je pjevačica uzvratila.

“Dobro, ja odmah mogu da kažem da nijedan tvoj kandidat od mene neće dobiti glas”.

“E, mnogo me zabole ona stvar! Tvoj glas im i ne treba!”, odbrusila joj je u svom maniru Marija, zbog čega je kompozitor reagovao riječima:

“Dosta je, bre, torokuše, prestanite”!

Upravo je Bosanac zakuhao i sljedeći sukob, tako što se smijao Jeleni koja je bila na ivici suza, očigledno zbog nepravde nanjete njenim kandidatima.

“Biće suza! Biće suza!” ponavljao je Stojković uz širok osmijeh, dok je Karleuša skidala bubicu u želji da napusti studio.

“Marš! – odbrusila mu je ona, te ju je dočekalo njegovo grubo: “Marš ti!”, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh