Estrada

Princ Harry doživio nervni slom

Megan je njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti mnogo sretniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

No image - Haber.ba

Otkako su šokirali javnost svojom objavom da se povlače sa službenih kraljevskih dužnosti te se odriču novca koji su dobivali u zamjenu od poreznih obveznika, princ Hari (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) ne prestaju intrigirati kako britansku javnost tako i ostatak svijeta.

Iako mnogi nagađaju da su se vojvoda i vojvotkinja od Sase*sa sa svojih dužnosti povukli zbog prevelikog pritiska medija, američki tabloid “Globe” piše da je za sve kriva Megan, zbog koje je Hari doživio nervni slom.

Princ, jednostavno, više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Arčija (Archie) sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je ‘pukao’, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih blagdana – otkrio je nepoznat izvor i dodao da je Megan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti mnogo sretniji ako se, jednostavno, odreknu kraljevskih dužnosti i odsele se iz Velike Britanije.

Podsjetimo, par koji je odlučio ostatak života provesti na dvije adrese putujući tako na relaciji Sjeverna Amerika – Ujedinjeno Kraljevstvo, već je navodno izabrao kuću u Kanadi koja će im postati budući dom, a za nju će morati izdvojiti oko 28 miliona dolara.

Riječ je o ljetnikovcu od 6.857 metara koji se nalazi u najprestižnijim dijelovima zapadnog Vankuvera iz kojeg se pruža prekrasan pogled preko okeana. Ima šest spavaćih soba i pet kupaonica na četiri sprata te panoramske prozore s kojih se pruža nevjerovatan pogled, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh