Estrada

Rada Manojlović hitno mora na operaciju

Popularna pjevačica Rada Manojlović se već godinama bori sa bolovima u kičmi zbog pršljenova koji joj gnječe nerve. Ona ima problema i sa diskusima, te je odlučila da ljekarsku pomoć potraži u Švajcarskoj, gdje će tim stučnjaka odlučiti da li će i kada biti operisana.

Rade Manojlović - Blic.rs

Rada je zbog svojih zakazanih nastupa na sve načine pokušavala da izbjegne odlazak pod nož. Nakon konstultovanja sa svojim ljekarima u Beogradu, dobila je prijedlog da pomoć potraži u jednoj privatnoj klinici u Švajcarskoj,piše Nezavisne.

Rada već dugo ide na fizikalne terapije, one joj pomognu trenutno, međutim, to nije dugoročno rješenje. U posljednje vrijeme se događa da odmah poslije nastupa i putovanja nazad u Beograd, mora da ode na injekcije, blokade i masaže kako bi se njeni bolovi umanjili – kaže izvor blizak pevačici, prenose srbijanski mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh