Estrada

Manekenka i influenserica poginula u bizarnoj nesreći: Njena majka tvrdi da im hejteri dodatno zagorčavaju život

Britanska manekenka i influenserka Madalin Dejvis (Madaline Davis) poginula je nedavno u bizarnoj nesreći u Australiji dok je snimala selfi.

Madaline Davis - Instagram

Tragične vijesti potvrdila je i njena porodica, piše “Avaz“.

Madalinina majka Rebeka oglasila se povodom ove tragedije, istaknuvši da su internet-trolovi i hejteri već zasuli porodicu uvredama i ružnim komentarima te da im to dodatno otežava čitavu situaciju.

Rebeka je priznala i da je njena kćerka bila žrtva nasilja na internetu te da su je društvene mreže činile “ranjivom”.

Njena slučajna smrt bila je tako iznenadna i uništila nas je do srži. Zauvijek će postojati rupa u našim životima koju ništa neće ispuniti, praznina s kojom se jedva možemo suočiti. Nadamo se da ovakvu bol niko nikada neće osjetiti – napisala je, između ostalog, Rebeka.

Dodala je da je njena kćerka bila “introvertni ekstrovert”, koji se teško nosio sa popularnošću na društvenim mrežama.

Borila se sa svijetom, koji je bio toliko neljubazan, a bila je dobra osoba, koja je uvijek vidjela najbolje u drugima. Nažalost, drugi su nekada to koristili. To je izazivalo mnogo bola u njenom životu, bila je podložna maltretiranju i manipulaciji drugih – zaključila je Rebeka.

Inače, 21-godišnja šminkerica samo nekoliko sedmica prije smrti započela je put oko svijeta – posjetila je Tajland i Bali prije nego što se obrela u Australiji.

Ona se proteklog vikenda uputila na tamošnju poznatu turističku destinaciju “Diamond Bay” kako bi sa prijateljima gledala zalazak sunca, ali se dok je pravila selfi okliznula se i pala s vrtoglavo visoke litice, jer je preskočila zaštitnu ogradu.

Na društvenim mrežama, njeni prijatelji i poznanici opraštaju se od Dejvis.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh