Estrada

SUTKINJA U SEVERININU SLUČAJU I MILAN POPOVIĆ U ISTOM HOTELU NA AUSTRIJSKOM SKIJALIŠTU! ‘Zašto sam trebala, otići”

Mi smo u hotel stigli u subotu 4. siječnja navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela.

Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili – potvrdila nam je sutkinja zagrebačkog Općinskog suda Tea Golub, koja je donijela presudu kojom se zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića dodjeljuje na skrb samo ocu.

Sutkinja Golub sa suprugom i kćerkom, a Milan Popović sa sinom tako su se sreli u istom hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg, jednom od popularnih skijališta Hrvata tijekom tzv. hrvatskog skijaškog tjedna.

– Skijanje smo uplatili još na proljeće i što smo trebali, otići? – kaže sutkinja koja nam potvrđuje da je u tom hotelu bilo i njezinih kolega i odvjetnika iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti, ali kaže osim što je pozdravila Milana Popovića, s njim nije imala nikakav drugi oblik komunikacije niti je bila u društvu u kojem je on bio jer je, kaže, i ona sa svojom obitelji bila dio većeg društva.

Svjesna da su je očito i kolege suci i odvjetnici vidjeli u istom hotelu u kojem je odsjeo i Milan Popović, sutkinja Golub nije ni pokušala opovrgnuti da je bila u tom hotelu u kojem je bio Milan Popović i kad smo joj rekli razlog zbog kojeg zovemo, ispričala nam je kako je došlo do tih susreta tijekom jednotjednog boravka na skijanju.

Falkensteiner Hotel Cristallo u Katschbergu smješten je neposredno uz glavnu skijašku stazu i u sezoni skijanja tjedan dana boravka za dvije odrasle osobe i dijete prema cjeniku na Bookingu stoji oko 3000 eura.

Sutkinja Tea Golub donijela je 28. studenoga privremenu mjeru i odlučila u nepravomoćnoj presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Pritom sutkinja Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi živjeti dječak. Milan Popović je za sedmogodišnjeg dječaka već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić tvrdi da je on to napravio bez njezine suglasnosti i već je angažirala odvjetnika u Srbiji da ispita tko je i pod kojim okolnostima njezinu sinu, koji je hrvatski državljanin, izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica. Sutkinja Golub prvog radnog dana na povratku sa skijanja u ponedjeljak poslala je spis na splitski Županijski sud u povodu žalbe na presudu koju su podnijeli Severinini odvjetnica Jutarnjipiše


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh