Estrada

Otkrila lošu stranu posla: Popularna pjevačica već 12 godina tužna na Božić

Pjevačica Radmila Manojlović priznala je da se zbog poslovnih obaveza u sopstvenoj kući osjeća kao gost, ali kad god “ugrabi” malo slobodnog vremena voli da ode i druži se sa sestrom i ocem.

Rada Manojlović - Instagram

Dvanaest godina sam gost u sopstvenoj kući. Takav je posao. Ima svoje lijepe strane, ali ima i žrtve – priznala je ona u “Premijeri”, pa dodala:

Nisi sa svojima, nekad je vrijeme to što ne možemo da kupimo, a to shvatiš godinama. Kada osjetim prazničnu atmosferu, to su ovi datumi kada prođe Nova godina. Baš zbog tog tempa ja nemam osjećaj praznika. Tek kad prođe 4, 5. januar ja se saberem, moj skelet se sastavi, kad dođem kod tate duže mi traje dan. Oni će živjeti duže od nas, jer ovdje dani zaista duže traju – ispričala je pjevačica, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh