Estrada

Dunja Ilić se udala

Nekadašnja pjevačica, Dunja Ilić, koja je 19. septembra prošle godine digla ruku na sebe, sada je postala gospođa Ramezani.

Dunja Ilić - Screenshot/Instagram

Tu vijest je podijelila na svom Instagramu na kojem je promijenila prezime u Ramezani i pokazala je supruga.

Moj muž, moja ljubav – poručila je Dunja Ilić, sada Dunja Ramezani.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

My husband #mylove ???

Objavu dijeli Dunya (@dunya_ramezani)

Dunja Ilić je nakon pokušaja samoubistva, kada je popila veliku količinu lijekova pomiješanih sa alkoholom, saznala i da joj se otac ubio. Sve to ju je navelo da zastane, a potom je odlučila da napusti Italiju. Dunja je prvo boravila u Erdelju, a potom je otišla u Gruziju, gdje je liječila rane.

Osjećam se dobro. Gradim svoju budućnost. Tu ima puno posla i definitivno nije dosadan zadatak – rekla je Dunja u ispovijesti u novembru prošle godine i priznaje da se i te kako kaje zbog toga što je pokušala da se ubije.

Naravno da se kajem. Postoje četiri stvari zbog kojih se kajem u životu: momenat kada sam probala alkohol, momenat kada sam odlučila da se bavim javnim poslom i najviše se kajem zbog oba pokušaja samoubistva – rekla je ona, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh