Estrada

Luna molila Marka da se pomire, njegov odgovor je iznenadio

Pobjednica Zadruge 2 Luna Đogani, nedavno je bivšem dečku Marku Miljkoviću poslala emotivnu poruku u kojoj mu je zatražila pomirenje.

No image - Haber.ba

Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vrijeme koje su proveli zajedno. Ubijeđena je da je on čovjek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je riješila da ga Vrati po svaku cijenu. Zato mu je poslala jednu dugačku porukuu kojoj je napisala sve što joј јe na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži jos jednu šansu – priča izvor blizak novopečenoj pjevačici.

Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je utješi riječima da je ‘čitav život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega – prepričava sagovornik “Informera“.

Poslije Miljkovićevog odgovora Luna se osjećala užasno.

Baš joj je teško pao Markov hladan odgovor. Bila je ubijeđena da će pristati makar da se vide i popričaju. Sada po čitav dan sjedi u kući i pilji u jednu tačku. Počela je ponovo da ide kod psihoterapeuta koji joj je pomogao da se oporavi poslije raskida sa Slobom Radanovićem. Prolazi kroz veoma težak period. Najveća podrška joj je majka Anabela, koja svaki slobodan trenutak koristi da bude uz nju – priča izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh