Estrada

Brena ne želi da se njen sin oženi: “Protiv toga sam”

Pjevačica Lepa Brena kometarisala je svoj odnos s porodicom za srbijanske medije, a pojasnila je i zašto ne želi da se njen sin Stefan oženi.

No image - Haber.ba

“Protiv toga sam da se muškarci na Balkanu žene prije tridesete godine. Sinovima savjetujem da stvore nešto, da u životu naprave ono što su zacrtali. Tada će moći odabrati i svoju partnericu. Također, ona će moći odabrati njih. Kad ste zrela i formirana osoba, mnogo je lakše spoznati šta je prava i iskrena ljubav”.

Inače, nakon što je održala dva uspješna koncerta u zagrebačkoj Areni, Lepa Brena je odlučila ispričati kakva drama se u njenom životu događala samo sedam dana prije. Pjevačica je svoje probleme htjela zadržati za sebe, ali ipak je u intervjuu za srbijanske medije otkrila šta se događalo.

“Imala sam problem s desnom rukom, laktom. Počele su me smetati žice i šaraf koje mi je doktor ugradio prije nekoliko godina kada sam slomila lakat desne ruke. Te žice su počele same izlaziti. Tijelo mi je počelo odbacivati strano tijelo iz organizma, a kako se te žice počele same izlaziti, morala sam na operaciju samo sedam dana prije koncerta”, kazala je Brena u intervjuu, prenosi “Večernji“.

Podsjetimo, nakon premijere predstave ‘Lepa Brena Project’, pjevačica se u intrevjuu za srbijanske medije osvrnula, između ostalog, i na reakcije pojedinih hrvatskih generala koji su osudili njen nastup u Areni Zagreb.

“Ne bavim se politikom. Da mi nije tamo mjesto, ne bih imala dva koncerta. Hrvatska me je iznjedrila, a došla sam tamo s porukom mira. Ovo je 21. vijek i trebamo biti pametni, mudri i tolerantni. Stigla sam s ekipom od 120 ljudi da pokažem šta sam radila ovih 40 godina. Nisam mahala nikakvim jugoslavenskim zastavama. Isti koncert je održan u Beogradu i repriza je bila u Zagrebu. Na mojoj zastavi pišu inicijali “L.B.” i “Hajde da se volimo”. Ne bavim se politikom, već samo svojim poslom”, kazala je Brena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh