Estrada

Marko otkrio ko je djevojka s kojom vrijeme provodi nakon prekida s Lunom Đogani

Marko Miljković posljednjih dana u nekoliko navrata fotografisao se sa atraktivnom crnkom po imenu Jelena, a budući da je nedavno raskinuo vezu sa Lunom Đogani odmah su se pojavile spekulacije da mu je to nova djevojka.

No image - Haber.ba

Jedni su komentarisali i da je Jelena ljepša od Lune, dok drugi tvrde da joj “nije ni do koljena”. Marko je sada odlučio da se oglasi tim povodom, te naveo da mu je Jelena samo prijateljica.

Ovo je moja dugogodišnja prijateljica, komentari su ružni, dosta njih misli da sam bio u šemi sa ovom djevojkom, ali to nije istina. Ova osoba je samo pokazala zlobu komentarom – rekao je on za “Alo“.

Potom se osvrnuo i na komentar koji je osvanuo na jednoj od fotografija na kojoj su Luna, Marko i Anabela, a u kome je jedan korisnika društvenih mreža naveo da je Markova tašta “top”, misleći na Anabelu.

To je kompliment za taštu, pozdrav za bivšu taštu, ako smijemo tako da je nazovemo – rekao je Marko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh