Estrada

Rada Manojlović pala u depresiju nakon odluke Saše Popovića

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović je, poslije osam godina šutanja, riješila da otkrije kakvu neprijatnost je doživjela od prvog čovjeka produkcije “Grand”, Saše Popovića.

Rada Manojlović - Screenshot/YouTube

Radi su Filip Miletić i Miloš Roganović ponudili kompletan album “Dobrodošao u klub”. Međutim, ona ga nije snimila, jer Saša Popović nije bio za to, a upravo on je u tom periodu birao pjesme za zvijezde “Granda”, prenosi “Alo!“.

Folkerka je to teško podnijela, a detalje je ispričala nedavno u popularnoj TV emisiji.

Svi znaju za Severinin album gdje su “Bred Pit”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”. Čitav taj album sam snimila. Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpjevala. Saša Popović je tada još uvijek birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: “Meni nije nešto ovo…”. Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mjesec nakon toga – rekla je Rada.

Potom je otkrila kako je to uticalo na Popovića.

Poslije toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pjesme. Vidio je kako sam ja odreagirala i kakav je bum taj album napravio kod Severine i rekao je: “Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam. Imate dozvolu da sami birate pjesme” – rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili hitove “Marakana” i “Alkotest”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh