Estrada

PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA I UDAJE: Kako je Aleksandra izgledala na početku karijere

Pare od nastupa je slagala i kada je imala određenu sumu, počela je da ulaže u svoj izgled.

Aleksandra Prijović - Nezavisne.com

Aleksandra Prijović Živojinović započela he karijeru još kao djevojčica. Sa svega 13 godina je snimila dvije pjesme, ali je tek sa „Grandovim“ takmičenjem izašla iz anonimnosti.

Kako je odrastala, tako se i mijenjala. Pare od nastupa je slagala i kada je imala određenu sumu, počela je da ulaže u svoj izgled.

Prije nego što je postala snajka Lepe Brene, ona se dosta fizički promijenila. Pjevačica je priznala da je korigovala usne, grudi i nos. Ipak, kako sama istakla jednom prilikom, na tome će se zaustaviti.

-Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promijeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati mjeru. Ne treba pretjerivati, da ne ličite na sebe, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh