Estrada

Sergej Trifunović prozvao Acu Lukasa: Pjevač odgovorio glumcu da on najbolje zna kako se raznosi od droge

Fotografiju Ace Lukasa, koja se već nekoliko dana širi društvenim mrežama, a na kojoj leži na kauču, a pored njega je sto sa kesicom bijelog praha prokomentarisao je i Sergej Trifunović koji je pokrenuo pravi medijski rat.

Aca Lukas i Sergej Trifunovic

Naime, Sergej Trifunović je šerovao fotografiju na Twitter uz komentar: “Došli smo u posjed prave fotografije i ovom prilikom se izvinjavamo Aci Lukasu. I naravno, čestitamo slavu, malo raznesenje”.

Aca Lukas mu nije ostao dužan:

– Sergej, okani me se. Nit’ te pratim, nit’ me zanima šta objavljuješ, ali me novinari pitaju da komentarišem tvoje bljuvotine dok snimam novu pjesmu i gledam svoja posla. To savjetujem tebi, to jest, najbolje bi bilo da gledaš svoja posla, da se držiš glume i ne talasaš. To što kažu da si napisao na društvenim mrežama je tvoja slika i prilika. Ja sam o svojoj poročnoj prošlosti pričao javno, a ti pišeš gluposti iako najbolje znaš kako se raznosi od droge – odgovorio mu je Aca Lukas, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh