Estrada

Uhvaćeni kako se diraju: Madonna u vezi sa 34 godine mlađim muškarcem?

Madonna u zagrljaju vršnjaka njene kćerke!

Madonna - Nezavisne.com

Popularna kraljica pop muzike Madonna, koja trenutno boravi u Miamiju, podgrijala je priče da je u vezi sa 34 godine mlađim plesačem.

Naime, Madam X putovala je privatnim avionom a sa njom doputavao je i 34 godine mlađi Ahlamalik koji je čak i uslikan sa Madonom na balkonu hotela u prisnoj situaciji.

Budući da se nedjeljama unazad spekulisalo o tome, ova slika definitvno je podgrijala priče da između Madonne i mladog dancera ipak ima više od poslovne saradnje, s obzirom na to da ovi dodiri ipak prelaze tu granicu.

Kako piše “Blic“, kćerka pop dive, Lurd odobrava novi ljubavni izbor svoje majke koja se u prošlosti često zabavljaja sa mlađim muškarcima, poput plesača Brahima Zalibata koji je u to vrijeme imao 23 godine, Timora Stefensa, tada 26-godišnjaka i modela Kevina Sampaia koji je u trenutku veze imao 31 godinu.

Čuvena američka pjevačica Madonna (61) još jednom je uspjela da šokira sve svojom poprilično bizarnom navikom.

Ona je sa fanovima na Instagramu podijelila video na kome se vidi kako izgledaju tretmani oporavka nakon njenih nastupa u sklopu njene Madame X.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh