Estrada

Severina promijenila boju kose

Severina Kojić (47) u subotu će nastupom u Sloveniji završiti svoju turneju koju je nazvala “Magic tour”. U sklopu nje, dosad je nastupala u rodnom Splitu, Beogradu i Zagrebu.

Severina Kojić - Instagram

Na nastupima je u svim navedenim gradovima imala iste kreacije, mijenjala ih je tačno na određene pjesme, ali boju kose nije mijenjala. Sada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u rozom kompletiću i štiklama, ali i s raspuštenom valovitom ružičastom kosom, pišu “Nezavisne“.

Ne zna se je li u pitanju perika ili se Severina odlučila malo promijeniti imidž i smeđu kosu zamijeniti rozom. Neki su hvalili njenu promjenu, neki smatraju da nisu tako “jarke” boje prikladne ženi koja će uskoro napuniti 50 godina.

Pjevačica je u zagrebačkoj Areni pjevala tri sata, a pred kraj koncerta pjevala je “Rođeno moje”, svoju najnoviju pjesmu.

“Ovo pjevam ne samo za svog sina, već za svu dicu i za sve majke”, rekla je Severina, koja je usred pjesme zaplakala.

Publika je s pjevačicom pjevala pjesme u glas, ali i molila. Na početku koncerta Severina je izmolila “Oče naš” i “Zdravo Marijo”.

“Inače ovo ne radim na koncertima, ali večeras mi to baš treba”, rekla je Severina.

Emotivni dio koncerta u Zagrebu bio je i onaj u kojem je Severina izašla na pozornicu u crvenoj dugačkoj haljini s velikim šlepom i zapjevala “Imaš pravo”, “Kao”, “Grad bez ljudi”…

U “Virujen u te” posebno je naglasila i više puta ponovila stih “Samo s tobom želim dite”. Uz nju se tokom večeri izmjenjivalo čak 16 plesača s 20 koreografija, svira 15 muzičara, kao i članovi simfonijskog orkestra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh