Estrada

Ženidba pobjednika muzičkog showa: Memnun po Lejlu stigao u “Fići”

Oženio se poznati pjevač Memnun Muzaferija, pobjednik posljednje sezone showa “Zvijezda možeš biti ti¨ na “Hayat” televiziji.

Vjenčanje u Fići - Hayat.ba

Dvadesetdvogodišnji Visočanin Memnun Muzaferija pobjednik je devete sezone popularnog muzičkog showa “Zvijezda možeš biti ti”. Da će 2019. godinu dugo pamtiti potvrda je prekjučerašnje vjenčanje sa svojom dugogodišnjom djevojkom Nejlom Keškić.

“Mislim da sam jučer uradio jedan od najljepših koraka u svom životu i povodom toga se osjećam presretno. Jedne prilike sam čuo izjavu da je život promašen kad je okolina zadovoljna nekim, ali taj neko nije samim sobom. U tom pogledu, mi smo zadovoljni i sretni ovim što imamo mogu reći da sam presretan i ponosan na nas oboje što smo našu istinsku sreću krunisali brakom. U užem krugu porodice smo proveli prethodni dan i zadovoljni cjelokupnom intimnom atmosferom uljepšali naš najljepši dan”, rekao je Muzaferija za “Hayat“.

Oni su u subotu izgovorili sudbonosno “da” pred rodbinom i prijateljima.

Memnun Muzaferija i Nejla Keškić – Hayat.ba

“Čin vjenčanja se održao u užem krugu rodbine. Željeli smo neku intimniju atmosferu. I nakon toliko otpjevanih svadbi, osjećaj je mnogo drugačiji kada dođeš do svoje svadbe… emocije čine svoje… rastanak s roditeljima i komšijama”, priča nam Nejla.

Mladoženja je po mladu u Brezu stigao starim vozilom “Zastava 750” koje je bilo posebno okićeno za tu prigodu.

“Dolazak mladoženje je bio vrlo autentičan, u žutoj fići. I da, nikad nije bio ljepši kao jučer”, kazala je Nejla.

Da svaka mlada sanja o ovom danu, ali i o tome kakvu će vjenčanicu, šminku i frizuru urediti.

Memnun Muzaferija i Nejla Keškić – Hayat.ba

“Šminku i frizuru sam povjerila svojoj dragoj Suadi Herco, koja je zadužena za moj izgled već nekoliko godina. Kum, prijatelj i kolega Damir Galijašević je pomogao da se mladoženja sredi. Emocije se još uvijek nisu “slegle” do kraja, ali rekla sam “DA” čovjeku svog života”, priča nam Nejla Keškić-Muzaferija.

Mladencima želimo sve najbolje u novom životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh