Estrada

Severina objasnila zašto je na koncertu molila očenaš

Na sinoćnjem koncertu u zagrebačkoj Areni Severina je iznenadila gotovo 15 hiljada svojih obožavatelja kada je povela Očenaš prije prve pjesme. Pomalo bizarna situacija iznenadila je publiku, a pjevačica je nakon koncerta popričala sa srbijanskom Pink televizijom i objasnila zašto je molila na sceni.

No image - Haber.ba

Kad imate priliku moliti s 20 i nešto hiljada ljudi, to je lijepo, ta molitva se umnožava i u koncentričnim krugovima ide gore – rekla je Severina i dodala da je za koncert imala snagu zbog svog sina, koji sinoć nije bio s njom u Areni.

To je samo privremeno, to se neće ostvariti. Snaga je zbog mog sina, nažalost, nije večeras tu, ali je zato ovdje – rekla je pjevačica te je iskreno otkrila kako osjeća.

Ponosno i hrabro, mislim da je tako bilo i ljudima, svi su jedva čekali tu pjesmu. U ovim vremenima kad ljudi izlaze na ulice i kad štrajkaju po mjesec dana, kad imamo djecu koja odlaze iz Hrvatske zato što njihovo znanje i pamet neko više cijeni, a ovdje nije tako. Teško je kad djeca gledaju svoje roditelje kako štrajkaju za 700 kuna više – kazala je pjevačica.

Zahvalila je svom suprugu Igoru za podršku, kao i cijeloj porodici Kojić.

Moram mu se zahvaliti, i njemu i njegovoj porodici, imam sreće što imam takvog supruga – zaključila je, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh