Estrada

Severina na nastupu u Zagrebu uputila Milanu poruku: Pjevačicu su svi u glas podržali

Pjevačica Severina Kojić, koja je nedavno izgubila starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, jer je sud presudio u korist njenog muža Milana Popovića koji je dobio starateljstvo, na koncertu u Zagrebu poručila je bivšem partneru kroz pjesmu “Dobrodošao u klub”

Severina Kojić i Milan Popović - Instagram

Severina će sada moći sina da viđa samo u terminima predviđenim u okviru presude, a prvi put se obratila sa porukom, za koju se sumnja da je upućena upravo njenom bivšem mužu, a ocu njenog sina.

“Mene ti, a tebe ja, ama svima to se desi, dobrodošao u klub, oko za oko, zub za zub”, jedan je od Severininih velikih hitova, a otpjevala ga je zajedno sa publikom na nastupu u Zagrebu, a ovom prilikom se zahvalila za podršku, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh