Estrada

Aleksandar još uvijek nije upoznao braću, Milan objasnio zašto; Biznismen otkrio gdje će živjeti sa sinovima

Progovorio otvoreno o svemu.

Severina i Milan-Expresstabloid

Pjevačica Severina Kojić ovih dana prolazi kroz agoniju, nakon što je starateljstvo nad sinom Aleksandrom pripalo njenom bivšem, Milanu Popoviću, piše “Informer“.

Milan se često oglašava za medije, a na pitanje da li će Aleksandra odvesti na mamin koncert u Zagrebu, Popović je rekao:

– Ne mogu da govorim o Aleksandru jer sve što kažem o njemu zadiranje je u privatnost djeteta, a uput svih nadležnih tijela jeste da nam upravo sin bude na prvom mjestu i da ga ne izlažemo javnosti – rekao je biznismen, pa nastavio.

– Ovo nije trebalo ovako da ispadne. Institucije su donijele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti djeteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji. Ja i dalje vjerujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smjeru. Nema razloga da se Severina i ja mirimo, nismo ni prvi ni posljednji par koje je bio u vezi, pa prekinuo. Naš je zadatak samo da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili. Ništa što govorim ne govorim iz pozicije bivšeg partnera, nego isključivo iz pozicije roditelja – tumači Milan koji kaže da Aleksandar još nije upoznao mlađeg brata jer on i njegova partnerka Bojana često putuju te da dosad nisu većinu vremena boravili isključivo na jednom mjestu.

On ima i obavezu boravka na Kipru, poslovno carstvo izgradio je u Srbiji, a kuću ima i u Hrvatskoj. Ipak, želi da Aleksandar nastavi da ide u školu u Zagrebu.

– Naravno da putujemo, kao i svi ljudi na svijetu koji rade, dobro se organizujemo i to nije problem. Imam tri sina i volio bih da sva trojica idu u istu školu, a kako sada stvari stoje, ta škola će biti u Zagrebu – objasnio je Milan koji je za svog sina često prijateljima govorio kako je pametan i zreo dječak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh