Estrada

Voditeljka Zvezda Granda progovorila o svom prvom muž: Ljudski su se razišli, a samo jedno im je bilo prioritet

Prije nego što je stupila u brak sa Nemanjom Živojinovićem i dobila sina Strahinju, Sanja Kužet bila je udata za Zorana Pipera, sa kojim je dobila sina Andriju.

Sanja Kužet - Screenshot/YouTube

Lijepa voditeljka istakla je svojevremeno da među njima kao bivšim supružnicima nema zle krvi, te da sve besprijekorno funkcioniše, prenosi “Kurir“.

“Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete”, rekla je tada voditeljka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh