Estrada

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac se ljubile u usta na snimanju novogodišnjeg programa

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac 29 godina bile su u medijskom ratu, a sve zbog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je, nakon što se razveo od Vesne, otišao u zagrljaj njene kolegice.

Zorica, Vesna i Kemiš - express

Veliko prijateljstvo prekinule su davne 1985. godine, kada je Zorica zauzela Vesnino mjesto u njegovom životu. Međutim, 2014. godine, uoči koncerta u Areni, Zorica Brunclik je obnovila prijateljstvo s bivšom suprugom svog muža iako je za nju tvrdila da je decenijama pokušavala da joj naudi. Zorica i Vesna godinama su u dobrim odnosima, a kako su ranije isticale, za to je najviše zaslužan niko drugi do Kemiš!

Gdje god se sretnu, one se srdačno pozdrave, izgrle i izljube, a sad su na snimanju novogodišnjeg programa napravile potpunu pometnju.

Vesna je na snimanje došla sama, dok je Zorica došla sa Kemišom, a njih dvije su se sinoć čak poljubile u usta, što je izazvala šok kod prisutnih, prenosi “express“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh