Estrada

KĆERKA NAJBOGATIJE HRVATICE BIJESNA KAO RIS: Moj bivši muž je LAŽAN MILIJARDER! Ni auto mu nije pravi!

Petra Eklston koja se 2017. rastala od kontroverznog britanskog biznismena Džejmsa Stanta iznjela je sve tajne koje je saznala u braku.

Petra je navela da je Stant lažni milijarder zavistan od narkotika.

“Hajde da razbijemo mit o Džejsmu Stantu. On nije nije milijarder i nikad nije ni bio. Naivno sam finansirala njegov život tkom našeg braka, plaćala njegove automobile, satove, umjetničke slike (nekoliko stvarnih) čak i propalu kompaniju”, rekla je Petra.

Džejms je posljednjih godina njihovog braka javno tvrdio da je vanbračni sin vojvode od Edinburga i hvalio se skupim kolima za koje bivša supruga tvrdi da su lažna kao i sve ostalo.

Stant je prema Petrinim riječima godinama skupljao kopije skupocijenih djela čuvenih slikara, poput slika Pabla Pikasa i Slvadora Dalija jer je tako želio da se probije u visoko društvo Velike Britanije, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh