Estrada

Hurem: “Draga Severina, žao mi je što ne mogu biti na tvom koncertu”

Poznata turska glumica Merjem UzerliM (Meryem) otkrila je na društvenim mrežama koliko bi voljela doći na večerašnji Severinin koncert koji će biti održan u beogradskoj Štark areni. Poslala joj je video izvinjenja na Instagramu sa željom da se sretnu u skoroj budućnosti.

Meryem Uzeli - Instagram

– Pozdrav, draga Severina. U vozu sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu večeras u Beogradu, ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćerkom i roditeljima. Izvinjavam ti se zbog toga, ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav, moć i sve što želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti, ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Merjem – poručila je slavna glumica Severini u videu koji je snimila za nju, prenosi “Avaz“.

Severina je podijelila poruku koja je veoma dirnula i poručila Merjem da je voli, a oduševio je i njene fanove.

Severinin nastup u beogradskoj Štark areni je drugi po redu na njenoj “Magic Tour” turneji, koja je započela u Splitu 16. novembra, a nakon Beograda se nastavlja u Zagrebu i Ljubljani.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh