Estrada

Oglasio se Bora Drljača nakon operacije tumora

Pjevač Bora Drljača (78) izašao je iz bolnice nakon što je prije dvije sedmice operisao tumor na debelom crijevu.

Bora Drljača - Nezavisne.com

Drljača se trenutno oporavlja u svom domu, a za portal “Telegraf” otkrio je kako je protekla operacija, kao i kako se sada osjeća.

“Danas sam izašao iz bolnice i osjećam se odlično. Sve je prošlo kako treba, biopsija je pokazala da je samo polip i još nešto benigno. Bitno je da su dobre vijesti”, rekao je Bora kome su na rutinskom pregledu otkrili, kako je rekao, nešto sumnjivo na debelom crijevu.

“Ja sam sam otišao na svoju inicijativu, tako svake godine, u proljeće i jesen vadim kriv i kontrolišem svoje zdravlje. Između ostalog, to sam uradio prije 20-tak dana i pošto su tu bili i doktori koji rade na skeneru želio sam i to da uradim i odatle je sve počelo. Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crijevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da imam polip i još nešto sumnjivo zbog čega je bila potrebna operacija. Normalno, operacija je protekla u najboljem redu, nakon čega je uzorak poslat na biopsiju koja je potvrdila da je sve okej”, objasnio je Drljača.

Dok je bio u bolnici, pjevač je dobijao poruke kako od poznatih, tako i od njemu nepoznatih ljudi, sa jednom željom – da se što prije oporavi.

“Meni je samo drago da se narod toliko interesovao za moje zdravlje. Iz svih krajeva svijeta, gdje žive naši ljudi, stizale su mi poruke da se što prije oporavim i da ćemo uskoro opet pjevati zajedno”, zaključio je Drljača.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh