Estrada

Nataša Bekvalac se rasplakala u emisiji: Nekad je plakala zbog bivšeg supruga, a evo šta je sada pogodilo

Nataša Bekvalac raslplakala se u jednoj emisiji, a ovaj prizor iznenadio je mnoge, iako su gledaoci već imali prilike ranije da gledaju suze pjevačicine, ali povodom rastanka od Danila Ikodinovića. Ovog puta razlog su bile njene kćerke.

Nataša Bekvalac- Printscreen-Glamur Specijal

Naime, pjevačica je gledala pripremljeni prilog o odrastanju svojih kćerki Hane i Katje, napravljen na osnovu njenih objava na društvenim mrežama, u kombinaciji sa dječjom pjesmicom, a onda emociju nije mogla da sakrije.

“Imala sam dugo tu teoriju da treba da ih zaštitim od svega, a onda sam shvatila da griješim. Posebno se to odrazilo na Hanu jer sam osjećala pretjeranu potrebu za zaštitom, a onda je i Danilo to isto radio. Baš je ljubimica u porodici. Poslije sam shvatila da to nije dobar način. Djecu treba pustiti da se upoznaju sa svijetom onakvim kakav on jeste. Naravno da si kao roditelj uvijek tu da zaštitiš dijete, ali univerzum jako dobro radi stvari za nas. Oslobodila sam se tog straha za djecu, iako i danas ponekad brinem kad Hana izađe da li je sve u redu, ali nisam više opterećena. Zato sam više relaksirana, pa i njima prenosim tu energiju” , ispričala je Bekvalčeva, prenosi “Kurir“.

“Nisam ja drugačija od većine majki. Ja sam vrlo slična svakoj. A svaka majka zna šta bi uradila za svoje dijete…” , pokušala je da izgovori pjevačica, ali su joj riječi zastajale u grlu.

“Da uzmete snimke bilo koje mame, a pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, a u toj specifičnoj situaciji sam godinu i po dana, vjerujem da bi svako ko je emotivno zdrava osoba reagovao na ovaj način. Moje suze nemaju veze sa tugom. Ovo je nešto na šta sam najosjetljivija! Osjetljiva sam kada na video-kolu vidim Katju pred nastup, naravno da mi nije svejedno, a posebno u situaciji gdje sam ja sa njima sama”, ispričala je Nataša u emisiji Glamur specijal”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh