Estrada

Boban Rajović je godinama u braku sa Draganom, a priznao je da je vara

Folker Boban Rajović od 1992. godine je u braku sa Draganom, a često ga prate priče da je veliki zavodnik.

Boban Rajović - RAS Srbija

Danas tokom uključenja u emisiju ‘Premijera – Vikend specijal’ Boban je bez blama priznao da ponekad ‘šara’, ali da se na kraju uvijek vrati svojoj supruzi.

Ako me budeš zadržao, neću biti sa ženom jer je tamo komunalna policija. Ne znam odakle vam to. Nije istina da sam u svađi sa ženom, ja s vremena na vrijeme šaram, ali se uvijek vratim njoj – rekao je Rajović.

Boban i Dragana imaju troje djece, a lijepa supruga pjevača se rijetko eksponira u medijima. Boban je svojevremeno objasnio zašto je ona drugačija od drugih žena:

Dragani je Bog dao mnoge vrline, a to što je potpuno normalna osoba je ključ uspješnosti našeg braka. Čak i dok sam bio anoniman, moj duh je bio nemiran i vragolast. Vozio sam taksi u Danskoj, a to je vrsta posla koja nosi dosta iskušenja, ali moram da priznam da mi je tada bilo lakše, jer me žene nisu spopadale kao sada – rekao je Boban.

Inače, Boban Rajović iza sebe ima turbulentnu prošlost, živio je na ivici egzistencije i bio u zatvoru, a sada se potpuno posvetio muzici i karijeri, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh