Estrada

Pjevačica bez dlake na jeziku otkrila detalje iz svog braka

Neda Ukraden 10 godina je bila u braku sa rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim ima kćerku, a koji je umro prije šest godina.

Neda Ukraden - Jutarnji.hr

Ipak, Neda je sada riješila da ‘otvori dušu’ i ispriča neke pojedinosti iz bračne zajednice. Na pitanje da li bi ponovo uplovila u brak, kaže:

Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, vidjela sam, nije mi išlo, shvatila sam negdje da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumijevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savjestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše – rekla je Neda u emisiji Magazin IN i dodala:

Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Riječ je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh