Estrada

Nove informacije: Oglasio se advokat Dragoja kojeg su optužili da je ubio Jelenu Marjanović

Milinkovićev advokat kaže da je već postojala potjernica koju je domaća policija izdala za Milinkovićem, a zbog slučaja iz 2015. godine.

No image - Haber.ba

Dragoje Milinković, koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica Jelene Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu.

Mogu da potvrdim da je uhapšen sinoć u stanu u Beogradu. Naime, sinoć je došao iz inostranstva, nakon čega je odmah priveden. On je insistirao da bude poligrafski testiran u slučaju ubistva Jelene Marjanović za šta je lažno osumnjičen – kaže za medije advokat Predrag Savić.

Ističe da je protiv Milinkovića poveden krivični postupak još 2015. godine, a krivični,postupak vodi se i protiv onih koji su ga napali i nanijeli mu lakše tjelesne povrede.

Nisam tačno upućen u taj slučaj, ali znam da je osumnjičen za prevaru – kaže Savić. Ističe da je za njim postojala potjernica naših organa, za koju se znalo, i da je sve bilo u skladu sa postojećim stanjem i prema zakonu je lišen slobode.

To što srpski organi nisu prihvatili Milinkovićevo insistiranje da ide na poligraf,u vezi sa “pismom iz Švicerske” znak je, kako ističe za “Pink” advokat, da je, jasno da se radi o budalaštini.

Ovo je čisto izvršenje krivične sankcije. Čim je došao u stan, kako mi je rekla njegova supruga, lišen je slobode – kaže Savić za medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh